مدیریت پایدار منابع آب در دریاچه ارومیه

به گزارش تاسیسات نیوز، پروژه ‘برنامه یکپارچه مدیریت پایدار منابع آب در حوضه دریاچه ارومیه’ با همکاری فائو و چند سازمان ملی و بین‌المللی آغاز شد و به زودی با نظارت ستاد احیای دریاچه ارومیه اجرا می ‌شود.




پروژه ‘برنامه یکپارچه مدیریت پایدار منابع آب در حوضه دریاچه ارومیه’ روز گذشته کلید خورد و برگزاری کارگاه دو روزه نشست مشترک برای شناسایی ظرفیت‌ های سازمان‌های بین‌المللی در دانشگاه ارومیه، نخستین گام اجرای این پروژه است.

 

 

 

این مراسم با حضور جلال کلانتری دستیار ویژه معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امورخارجه در امور دیپلماسی آب، مسعود تجریشی مدیر دفتر برنامه ‌ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه، سید مرتضی موسوی مدیر کل دفتر مدیریت به‌هم پیوسته منابع آب حوضه آبریز دریای خزر و دریاچه ارومیه، سلیمانی روزبهانی مدیر برنامه‌ ریزی محیط زیست و توسعه اقتصادی و اجتماعی UNDP، مدیران دفتر مرکزی فائو در رم، مدیران منطقه ای فائو در قاهره، نمایندگانی از ICARDA، سازمان UNESCO-IHE، دانشگاه واخنینگن هلند و موسسه بین‌المللی یاسا در دانشگاه ارومیه برگزار شد.

 

 

 

 

ایرنا افزود؛ مشاور معاون وزیرجهاد کشاورزی درامور آب و خاک، اعضای هیات علمی دانشگاه های تبریز، ارومیه، تربیت مدرس، تهران، صنعتی امیرکبیر و صنعتی شریف و اعضای کمیته ‌های داخلی ستاد احیای دریاچه ارومیه از دیگر مهمانان این مراسم هستند که در محل دانشگاه ارومیه در حال برگزاری است.

 

 

 

در بخش نخست این مراسم، مدیر دفتر برنامه ‌ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه، هدف اصلی پروژه را ضمن استفاده از پتانسیل‌های داخلی و تجارب بین‌المللی، دستیابی به شاخص کاهش 40 درصدی مصرف آب در بخش کشاورزی حوضه عنوان و تاکید کرد به‌ زودی به این هدف خواهیم رسید.

 

 

 

وی بر انجام به موقع پروژه طبق برنامه زمانی پروژه تاکید کرد.

 

 

تجریشی افزود: تلاش می‌کنیم ٤ طرح ویژه کاهش مصرف آب را طی سال جاری عملیاتی کنیم.

 

 

وی گفت: دانشگاه ارومیه و تبریز برای انجام طرح های مطالعاتی با ستاد احیا همکاری های تنگاتنگی دارند که دستاوردهای خوبی به همراه داشته است.

 

 

 

در ادامه این کارگاه علمی، روسای کمیته‌ها و کارگروه‌های علمی ستاد احیا و کارشناسان بین‌المللی گزارش اقداماتی که تا کنون در حوزه دریاچه ارومیه و سطح بین‌المللی انجام داده اند را ارایه کردند.

 

 

 

در نشست عصر این کارگاه، فابیو مشاور ارشد فنی فائو دیدگاه های خود را در خصوص همکاری فائو برای احیای دریاچه ارومیه تشریح کرد.

 

 

 

سپس نمایندگان موسسه یاسا و دانشگاه واخنینگن هلند در مورد فعالیت‌های خود و چگونگی انتقال تجارب خود برای احیای دریاچه، سخن گفتند.

 

 

 

در روز دوم این مراسم، ابتدا تبادل نظر در خصوص برنامه کاری پروژه انجام می‌شود و سپس هیات حاضر، بازدیدی میدانی از حوضه دریاچه خواهند داشت.

 

 

 

کارگاه دو روزه پروژه ‘ برنامه یکپارچه مدیریت پایدار منابع آب در حوضه دریاچه ارومیه’ برای بررسی ظرفیت ها و راهکارهای اجرای این پروژه، 6 و 7 اردیبهشت ماه در دانشگاه ارومیه برگزار می شود.

 

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;