تولید دریچههای منهول کوپلیمری
به گزارش تاسیسات نیوز، مدیرعامل شرکت صنعتی چدن کاوه بدر با اشاره به این که تولید دریچههای کوپلیمری تولیدی نمونه خارجی ندارد، افزود: دریچه تولید شده از نظر قیمت ۶۰ درصد ارزانتر از دریچههای مشابه موجود در بازار است.
داود پروانه وار، در خصوص تولید دریچههای کوپلیمری با بیان این مطلب گفت: این دریچههای کوپلیمر مورد استفاده در صنعت کشور است که به همت و تلاش متخصصان داخلی طراحی و به مرحله تولید صنعتی رسیده است.
وی افزود: دریچههای نسل جدید، ساخته شده از پلاستیک فشرده میباشد که این امر موجب کاهش قابل توجهی در وزن دریچه میشود و حمل و نصب را برای پیمانکار بسیار راحت میکند.
مدیرعامل شرکت صنعتی چدن کاوه بدر خاطرنشان کرد: دریچههای تولید شده نسل جدید دارای گارانتی ده ساله و پوشش بیمه ای هفت ساله شرکت سهامی بیمه ایران میباشد.
پروانه وار اظهار داشت: دریچههای کوپلیمری به دلیل ارزانی، سبکی و راحتی در حمل و نصب، نوع جنس و قیمت و تنوع در تولید، ماندگاری و غیر قابل بازیافت و سرقتی بودن میتواند بهترین گزینه برای جایگزینی دریچههای چدنی و کامپوزیتی باشد.
وی با مقایسه دریچه کوپلیمری با دریچه کامپوزیت تصریح کرد: دریچههای تولید شده شرکت صنعتی چدن کاوه بدر بیش از ۱۰ برابر سبکتر از دریچههای مشابه در بازار است همچنین به دلیل پاین بودن وزن دریچههای تولیدی شرکت حمل و بار به صورت سریع و آسان است که این امر سبب پایین آمدن قابل توجهای در وقت و هزینه میشود، همچنین فرد برای حمل این دریچهها از امنیت جانی برخوردار است.
در ادامه جمال ترابی معاون مالی و اداری شرکت صنعتی چدن کاوه بدر گفت: دریچههای تولید شده به دلیل استفاده از مواد پترشیمی و فرمول انحصاری از انعطاف پذیری بالای برخوردار است در حالی که به علت الیافی بودن جنس دریچههای کامپوزیت انعطاف پذیر نبوده و درصد شکستن آن بسیار بالا است و با عبور ماشین از روی آن شکاف برداشته و فرو میریزد.
با اشاره به این که تولید این دریچه نمونه خارجی ندارد افزود: دریچه تولید شده از نظر قیمت ۶۰ درصد ارزانتر از دریچههای مشابه موجود در بازار است. وی همچنین در ادامه برخورداری از طراحی مهندسی، مقاوم در برابر اشعه UV خورشید، مقاوم در برابر آب شور، آبهای زیر زمینی، جریانهای الکتریکی و الکترولیز سرگردان، زیبا و مناسب با طراحی شهری، بدون آلودگی و سازگار با محیط زیست و کاهش سر و صدا را از مزایای استفاده از دریچههای کوپلیمری عنوان کرد.
معاون مالی و اداری شرکت صنعتی چدن کاوه بدر اضافه کرد: روزانه ۲۵۰ عدد از این دریچهها تولید میشود که عمر مفید آنها ۵۴ سال است که علاوه بر مصارف داخلی به کشورهای عراق، ارمنستان و ترکیه به صورت پایلوت صادر میشود. وی گفت: پیش بینی میشود کشورهای عراق و ارمنستان به صورت انبوه خریداری کنند.
معاون مالی و اداری شرکت صنعتی چدن کاوه بدر تاکید کرد: بیشتر مواد اولیه را پتروشیمیها تامین میکنیم و مابقی را از بازار آزاد (حدود ۲ تا ۳ تن) برای تولید این دریچهها مصرف میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: از دولت تدبیر انتظار داریم که از بخش خصوصی حمایت کنند تا بتوانیم این محصول را به صورت بومی در کشور تولید کنیم.
معاون مالی و اداری شرکت صنعتی چدن کاوه بدر اضافه کرد: در حال حاضر ۱۴۰ نفر به صورت مستقیم مشغول به فعالیت هستند. ترابی در پایان از ایجاد بستر سازی مناسب جهت صادرات دریچههای کوپلیمری در آینده نزدیک خبر داد.
گفتنی است که شرکت صنعتی چدن کاوه در تاریخ اردیبهشت ماه سال ۷۷ جهت تولید انواع قطعات صنعتی فعالیت خود را آغاز نموده است.
انتهای خبر