تأکید بر اصلاح قانون نظام مهندسی و تقویت نقش سازمان‌ها در نظارت بر ساخت‌وسازها

به گزارش تاسیسات نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان، نشست مشترکی میان شورای مرکزی و رؤسای استان‌ها با اعضای کمیسیون عمران مجلس در گرگان برگزار شد. هدف این نشست، بررسی روند اصلاح قانون نظام مهندسی و تقویت جایگاه سازمان‌ها در نظارت بر ساخت‌وساز و تأسیسات شهری بود.

### درخواست برای افزایش اختیارات نظارتی

اعضای شورای مرکزی اعلام کردند که قوانین فعلی پاسخگوی نیازهای امروز نیست. آن‌ها گفتند که برای ارتقای ایمنی ساختمان‌ها، کنترل کیفیت تأسیسات و کاهش تخلفات، باید اختیارات سازمان‌ها افزایش یابد.

### اهمیت نقش کارشناسان در ساخت‌وساز

رؤسای استان‌ها تأکید کردند که حضور کارشناسان در مراحل طراحی و اجرا، کیفیت پروژه‌ها را بالا می‌برد. همچنین اعلام شد که توجه به تأسیسات حرارتی، برودتی و آبی باید در اولویت قرار گیرد.

### همراهی کمیسیون عمران مجلس

اعضای کمیسیون عمران نیز از این رویکرد حمایت کردند. آن‌ها گفتند که اصلاح قانون نظام مهندسی جزو برنامه‌های مهم این کمیسیون است و همکاری با سازمان‌ها ادامه خواهد داشت.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;