تکمیل فاضلاب تهران تا 1400

به گزارش تاسیسات نیوز، تا سال ۱۴۰۰ سیستم فاضلاب تهران تکمیل شده و از ۸۵۰ میلیون مترمکعب فاضلاب، ۱۵۰ میلیون متر مکعب از پساب به فضای سبز، ۴۰۰ میلیون به آبخوان و حدود ۳۰۰ میلیون مترمکعب به کشاورزی اختصاص داده خواهد شد.

 

 

 

محمد پرورش مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در یک نشست خبری با اعلام این مطلب از مدل‌های جدید اجرای تصفیه فاضلاب شهرهای استان تهران با مشارکت بانک زیرساخت آسیایی خبر داد و گفت: شهرهای استان تهران منابعی برای اجرای طرح‌های فاضلاب و احداث تصفیه‌خانه ندارند و اگر دولت بخواهد برای اجرای شبکه فاضلاب و احداث تصفیه‌خانه هزینه کند، به دلیل کمبودها و نبود بودجه ممکن است این موضوع ۳۰ سال طول بکشد.





وی با اشاره به دستاوردهای دولت در افتتاح تصفیه‌خانه‌های آب استان تهران، اظهار کرد: در ابتدای کار دولت یازدهم ظرفیت تصفیه فاضلاب ۵۰۰ هزار مترمکعب بود اما اکنون پس از گذشت چهارسال از عمر دولت تدبیر و امید، ظرفیت تصفیه فاضلاب استان تهران ۹۰۰ هزار مترمکعب افزایش پیدا کرده است.





پرورش در ادامه افزود: پس از حدود ۴۰ سال زیرساخت مناسب برای ارتقای کیفیت آب در استان تهران اجرا شده و البته تا زمانی که پروژه رینگ قمر بنی‌هاشم به بهره‌برداری کامل نرسد، این موفقیت کامل تحقق نیافته است. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران همچنین خاطرنشان کرد: باید در استان تهران ۹ هزار کیلومتر شبکه فاضلاب احداث می‌شد که ۷۳ درصد آن به میزان ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر اجرا شده است.





وی گفت: بنابراین مدل مالی را بر اساس اقتصاد مقاومتی طراحی کرده و آن را به دولت ارائه کردیم. بر اساس این مدل مالی ۶۰۰ میلیون یورو از بانک زیرساخت آسیایی وام اخذ خواهد شد.





پرورش در پایان صحبت‌های خود ضمن انتقاد از الگوی مصرف آب، اظهار کرد: تا زمانی که قیمت آب ارزان باشد، نمی‌توان از مردم انتظار کاهش مصرف داشت و باید آب ارزشمند شود و مردم به استفاده از لوازم کاهنده مصرف ترغیب ‌شوند.







انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;