اجرای صحیح تاسیسات در ساختمان
به گزارش تاسیسات نیوز به نقل از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی ، مصوبه گروه تخصصی مکانیک جهت اجرای صحیح تاسیسات هنگام صدور برگ سهمیه (قابل توجه مالکین محترم) را در زیر می خوانید:
1- مالک موظف است ضمن هماهنگی با مجری و یا مهندس هماهنگ کننده با ناظر تأسیسات در چهار مرحله «اجرای اولین سقف سازهای» «اتمام سفتکاری» «شروع اجرای لولهکشی» «اتمام کارهای تأسیسات مکانیکی» جهت نظارت هماهنگ کند.
2- مالک موظف است از مصالح دارای علامت استاندارد و یا دارای گواهینامه فنی از سازمان تحقیقات مسکن استفاده نماید و این گونه را در هنگام مراجعه ناظر با تأسیسات به وی تحویل نماید.
3- در سیستم گرمایش استفاده از لولههای پلی پروپیلن (pp) ممنوع بوده و بایستی از لولههایی که کارکرد آن در دمای (80~90c) مورد تأیید قرار گرفته استفاده گردد.
4- در سیستم آتشنشانی لولههای رایزر خشک و مرطوب بایستی از نوع سیاه بدون درز با اتصالات جوشی اجرا گردد و در ساختمانهایی که در طرح پیشنهادی آتشنشانی اسپرینکر وجود دارد اجرا گردد.
تبصره : در رایزر مرطوب تا پنج طبقه سازهای میتوان از لولههای گالوانیزه با وزن سنگین نیز استفاده نمود.
5- در صورت تغییرات در نقشهها بایستی نقشهها توسط آتشنشانی دوباره بازنگری گردد.
6- حرارت دادن به لولههای UPVC در سیستم فاضلاب به هر شکل ممنوع بوده و بایستی از اتصالات تمام سرکوپله یا بوش استفاده گردد.
7- استفاده از لولههای پوش فیت در سیستم آب باران در ساختمانهای بیش از 2 طبقه سازهای ممنوع میباشد.
8- اجرای کامل لولههای ونت دوم فاضلاب ضروری میباشد.
9- دودکشها بایستی بصورت مستقل برای هر وسیله گازسوز و با دودبندی کامل اجرا گردد.
10- در صورت هوابند بودن ساختمان (استفاده از پنجرههای دو جداره) و نصب پکیج و یا آبگرمکن دیواری در داخل ساختمان بایستی دریچه تأمین هوا برای هر واحد تعبیه گردد.
11- در صورت امکان محل منابع آب و آتشنشانی بصورت محل مستقل از راهپله در نظر گرفته شود.
12- بستکاری لولهها به صورت صحیح اجرا گردد.
13- پیشبینی لازم برای محل داکت در اسکلت ساختمان درنظر گرفته شود و یا باید تأسیسات داخل دیوار اجرا نگردد.
انتهای خبر