اتحادیه صنعت آسانسور برای ارتقای ایمنی

 

به گزارش تاسیسات نیوز، صنعت آسانسور برای ارتقای ایمنی به یک اتحادیه کشوری نیاز دارد.




مشکلات تولیدکنندگان در ایران شامل انرژی و تسهیلات بانکی، درگیری با سازمان‌هایی مثل تأمین اجتماعی، مسئله راه‌ها و نیروی انسانی است. صنعت آسانسور هم با این مشکلات دست‌وپنجه نرم می‌کند. زهره وندی دراین‌باره گفت: معتقدیم اگر تسهیلات مناسبی در اختیار این صنعت قرار بگیرد به رشد مناسبی درزمینهٔ صادرات می‌رسیم.

 

 

 

 

رئیس سندیکای آسانسور و پله‌برقی گفت: تولید تمام قطعات آسانسور یک ضرورت در دنیای امروز برای ماست. تولید محصول رقابت‌پذیر در بازارهای منطقه‌ای از مهم‌ترین نکاتی است که باید در این زمینه در نظر داشت. نگاه صادراتی در تولید آسانسور ضامن بقای تولیدکنندگان در بازارهاست و اگر این نگاه نباشد، محصولات قابلیت ادامه جذب مشتری را نخواهند داشت.




محمدرضا زهره وندی گفت: مسئله آسانسور بی‌مرز است و امروز نمی‌توان گفت آسانسور صرفاً یک وسیله برای استفاده در شهرهاست. حتی در روستاهای دورافتاده هم از آسانسور استفاده می‌کنند درنتیجه استانداردسازی و توجه به مسائل ایمنی این وسیله یک مسئله وجدانی و بااهمیت است. برای بهبود استانداردسازی نیاز به اتحاد تشکل‌های فعال در این حوزه داریم.





لازم است با همکاری وزارت صنعت و اتاق یک سندیکای سراسری برای آسانسور داشته باشیم تا این مسائل این صنعت را به بهترین شکل ممکن پیگیری کنند. آسانسور یک وسیله نقلیه مثل خودروست و معاینه فنی آن در فواصل زمانی مشخص یک امر ضروری است. کسانی که امروز در برابر این مسئله کوتاهی کنند فردا وجدان آسوده‌ای نخواهند داشت.





زهره وندی گفت: شرکت‌های آسانسوری ازجمله بنگاه‌های صنعتی هستند که می‌توانند ارزش‌افزوده بالایی را به اقتصاد برسانند. در منطقه ازنظر صادراتی جز پیشروترین کشورها در صادرات آسانسور هستیم. کشورهای سی آی اس، افغانستان، عراق و سوریه ازجمله بازارهای موردنظر برای حضور فعالان صنعتگران است.





زهره وندی درباره رقابت با کشور ترکیه در صنعت آسانسور در منطقه گفت: ترکیه ازنظر تولیدات از ایران جلوتر است اما ایران ازنظر خدمات فنی و مهندسی برتر از ترکیه است. در این بخش در صنعت آسانسور یک صنعت ارزآور برای کشور است.




رئیس سندیکای آسانسور و پله‌برقی در توضیح تولیدات آسانسور در ایران گفت: عمده آسانسورهایی که در کشور نصب می‌شود شش تا هشت نفرِ است و این نوع آسانسور به‌طور تقریبی 80 درصد از آسانسورهای کشور را شامل می‌شود.





به‌طور عمده بیشتر آسانسورها ازنظر ارتفاعی هشت طبقه هستند. برای تولید آسانسورها در داخل توان لازم را داریم و می‌توانیم با بی‌نیاز کردن کشور از واردات به حفظ ارز موجود در اقتصاد کمک کنیم. در حال حاضر آسانسورهای با سرعت و تکنولوژی بالا و آسانسورهای هیدرولیکی را وارد می‌کنیم و ازنظر ارزش درزمینه آسانسور به میزان 60 درصد خودکفا هستیم.




عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران ادامه داد: تولیدکنندگان ایرانی درزمینهٔ صادرات تابلو فرمان آسانسور، درهای اتوماتیک، آسانسور و خدمات فنی و مهندسی آن فعالیت می‌کنند. کشور عراق یکی از بزرگ‌ترین واردکنندگان از ایران است و در حال حاضر به کشورهای حوزه سی آی اس هم آسانسور و محصولات مرتبط با آن را صادر می‌کنیم. حجم صادرات ما در مقایسه با ترکیه زیاد نیست و باید برای بهبود میزان صادرات در این صنعت قوانین را اصلاح کنیم.







انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;