ارایه گزارش عملکرد نظام مهندسی ساختمان خوزستان

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان با تشریح خدمات این سازمان در ساخت اماکن مسکونی ایمن، مردم خوزستان را شایسته ارائه بهترین خدمات مهندسی دانست.
به گزارش تاسیسات نیوز، مهندس کمال دویده گفت: رسالت اصلی سازمان سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان این است که ساختمانی ایمن مطابق با مقررات ملی ساختمان احداث شود که این امر با نظارت دقیق، اجرای صحیح، استفاده از مصالح ساختمانی استاندارد و نیروی فنی امکانپذیر است.
وی افزود: مشارکت سازنده مهندسان ساختمان و حضور در مجامع هم اندیشی و محافل تخصصی، هیأت مدیره را به کار خود دلگرم و سازمان را به اهداف مندرج در قانون و همچنین دسترسی آسانتر به نقطه ایده آل نزدیکتر خواهد کرد.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان تصریح کرد: مشارکت در هم اندیشی اعضا با هیات مدیره زمینه را به منظور بهتر اندیشیدن مهندس خوزستانی، بهتر دیده شدن آن و موجب تبدیل شدن نظام مهندسی ساختمان خوزستان به یکی از تاثیرگذارترین سازمان های تخصصی استان خوزستان می شود.
وی با بیان اینکه از ابتدای شروع دوره هفتم فعالیت هیات مدیره، آسیب شناسی مشکلات و موانع کاری سازمان در اولویت کارها قرار گرفته است، گفت: در این زمینه راهکارهایی ارائه شده که یکی از این راهکارها، تعامل هرچه بیشتر با سازمان ها و دستگاه های اجرایی مرتبط با صنعت ساختمان است. البته این تعامل با استانداری خوزستان، اداره کل راه و شهرسازی، شهرداری و ارگان مرتبط یا صنعت ساختمان  شکل گرفته و به طور مستمر انجام می شود.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان با اشاره به اینکه ما به دنبال ایجاد ارتباطات موثر در روابط بین سازمان و نهادها هستیم، عنوان کرد: بسیاری از آسیب هایی که در گردش کارها و عدم اجرای قوانین و مقررات وجود دارد به دلیل فقدان آگاهی بعضی از مدیریت های نهادها، نسبت به قانون نظام مهندسی ساختمان است که امیدواریم با تعامل بیشتر زمینه آگاهی بهتر نیز فراهم آید.
وی افزود: در هیات مدیره دوره هفتم سعی بر این است که روابط میان نهادها را تحکیم و در راستای فرهنگ سازی رعایت مقررات ملی ساختمان و آگاهی بخشی گام های بیشتری برداشته شود.
دویده خاطر نشان کرد: کلیه مجموعه های فعال در صنعت ساختمان به دنبال ایجاد وضعیت مناسبی در صنعت ساختمان هستند که امیدواریم در سایه تعامل و همکاری های ایجاد شده، شاهد تحقق قانون نظام مهندسی در سراسر استان باشیم.
به گفته وی، قطعاً سازمان نظام مهندسی ساختمان استان این آمادگی را دارد تا در قالب همکاری با همه نهادها و دلسوزان صنعت ساختمان تحقیق، بررسی و پژوهش های لازم برای ارتقای این صنعت را انجام داده تا مشکلات موجود را به حداقل برساند.
اجرایی شدن طرح مجریان ذی‌صلاح و صدور شناسنامه فنی و ملکی در هیات مدیره دوره هفتم
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان بیان کرد: بعد از سال‌ها پیگیری و عدم نتیجه‌گیری در گذشته، هیات مدیره دوره هفتم موفق شد بحث مجریان ذیصلاح و صدور شناسنامه فنی و ملکی را در مرداد ماه ۹۸ در سطح استان آغاز کند.
وی اظهارداشت: اجرایی شدن طرح مجریان ذی‌صلاح وصدور شناسنامه فنی و ملکی بخش بزرگی از ایرادات وارده بر پیکره‌ی ساخت و ساز را برطرف کرده و از بروز برخی تخلفات و اشتباهات در ساخت و ساز ممانعت به عمل می آورد؛ بدین معنا که هر شخصی مجاز نخواهد بود مسئولیت ساخت و ساز را بر عهده بگیرد و در صورت تحقق این هدف، شاهد ساخت ساختمان هایی بدون سازندگان ذیصلاح نخواهیم بود.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان با بیان اینکه اجرای قانون حضور مجریان ذی صلاح و صدور شناسنامه فنی و ملکی در روند ساخت و سازها، قطعا به صنعت ساخت و ساز در کشور کمک خواهد کرد، تصریح کرد: سعی ما بر آن است که در راستای اعتلای سطح کیفی اجرای ساختمانهای شهری، واگذاری انحصاری اجرای کلیه پروژه های ساخت و ساز شهری را به مجریان ذیصلاح اجرایی کنیم.
وی گفت: بدون شک اجرای دقیق و بدون نقص این مقررات رعایت بحق حقوق شهروندی و امنیت ساکنان ساختمان های احداث شده است.
کلنگ زنی ساختمان مرکزی سازمان واقع در کوی پیروزی
دویده در ادامه به عملیات اجرایی پروژه کوی پیروزی اشاره کرد و گفت: پروژه کوی پیروزی در سال ۹۹ در مساحتی بالغ بر هشت هزار و دویست متر مربع، در سه فاز کلنگ زنی شد، فاز اول آن  ساختمان مرکزی با ۱۳۰۰ متر مربع سطح اشغال در ۴ طبقه با اسکلت بتنی در حال اجرا است.
وی عنوان کرد: سعی بر آن داریم در اجرای این پروژه، از بروزترین دستاورد ها و تکنولوژی های نوین ساختمانی استفاده نموده و آخرین مقررات و قوانین نظام مهندسی و کنترل ساختمان را اعمال و اجرایی کنیم تا ساختمانی در خور شان مهندسان احداث شود.
اجرایی شدن اهداف آموزشی به صورت آموزش مجازی در سال ۹۹
دویده در ادامه با تاکید بر آموزش و توانمندسازی اعضا، گفت: توجه به آموزش و ترویج یکی از اولویت های کاری در هیات مدیره دوره هفتم بود، زیرا می تواند بسترساز توسعه همه جانبه در سازمان باشد.
.۰وی با اشاره به ارتقای خدمات آموزشی در این دوره از هیات مدیره، افزود: در سال ۹۹ با توجه به شیوع ویروس کرونا، سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان اهداف آموزشی را  به صورت آموزش مجازی در دستور کار قرار داد زیرا معتقدیم با وجود محدودیت ها هم اعضا باید با فناوری های نوین ساختمان، مسایل ملموس و کاربردی و همچنین جایگاه حقوقی و حرفه ای مهندسی ساختمان آشنا شوند.
بازدیدهای دوره ای از دفاتر نمایندگی
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان به بازدیدهای دوره ای  از دفاتر نمایندگی در سال ۹۹ اشاره کرد و گفت: این بازدید ها به منظور کاهش موانع کاری، ارتباط با اعضا و بررسی مشکلات آنان انجام می شود.
وی افزود: دیدار با اعضای سازمان در دفاتر نمایندگی و بررسی مشکلات و موانع کاری آنان موجبات عملکرد مطلوب دفاتر نمایندگی را فراهم می کند که در نهایت در کارایی و ثبات سازمان بسیار تاثیرگذار است.
دویده در پایان اظهار کرد: هم استانی های خوزستانی شایسته ارائه بهترین خدمات مهندسی هستند  و قطعاً سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، این آمادگی و توانایی را دارد که دلسوزانه برای ارتقای این صنعت اقدامات بیشتری را انجام دهد تا مشکلات موجود را به حداقل برسد.
انعقاد تفاهم نامه با انجمن صنفی سازندگان مسکن و ساختمان خوزستان
دویده در ادامه از انعقاد تفاهم نامه همکاری سازمان و انجمن صنفی سازندگان مسکن و ساختمان استان خوزستان خبر داد و گفت: این تفاهم نامه با استناد به ماده یک قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و تبصره یک ماده ۴ قانون مذکور با هدف استفاده از ظرفیت های مربوط به تشکل های حرفه ای و مهندسی به منظور پیشبرد هرچه بهتر اهداف تعیین شده در ماده ۳۳ قانون مهندسی منعقد شد.
وی اضافه کرد: از اهداف این تفاهم نامه می توان به برگزاری دوره های آموزشی مورد نیاز برای سازندگان مسکن و ساختمان با هماهنگی سازمان نظام مهندسی و اداره کل راه و شهرسازی، دعوت و جذب حداکثری مجریان ذیصلاح واجد شرایط در سراسر استان برای عضویت در انجمن، ایجاد بستر اطلاع رسانی مناسب به شهروندان و فرهنگ سازی از قبیل تبلیغات عمومی در سطح شهر و همچنین رسانه ها و حضور در نمایشگاه ها به منظور به کارگیری مجریان ذیصلاح در امر ساخت و ساز و… اشاره کرد.
خوزستانساخت و سازساختمانمسکننظام مهندسینمایشگاه
Comments (0)
Add Comment