طراحی سیستم کنترل میزان سوخت توربین

 

به گزارش تاسیسات نیوز، متخصصان واحد ابزاردقیق وکنترل منطقه خوزستان موفق به طراحی ومهندسی معکوس سیستم کنترل میزان سوخت توربین (fuel servo Actuator) شدند.

 

 

 

رئیس واحد ابزار دقیق و کنترل منطقه در خصوص کارایی این سیستم در مراکز انتقال نفت گفت: سوخت موردنیاز راه اندازی توربین ها به عنوان انتقال دهنده مواد و فرآورده های نفتی از استخراج نفت تا انتقال به پالایشگاه های بزرگ کشور جهت بهره برداری همواره متشکل از دونوع سوخت مایع و گاز می باشد،که جهت کنترل میزان سوخت ورودی به توربین و همچنین کنترل مقدار سوخت انتقالی ،سیستمی تحت عنوان servo actuator در سیستم الکترونیکی توربین به کار گرفته شده است.

 

 

 

 

مهندس گتوندی افزود: این سیستم (servo actuator) در توربین های تایفون یک تکنولوژی تمام آنالوگ قدیمی مربوط به سال 1997 میلادی بوده و قطعات بکاررفته آن تاحد زیادی منسوخ وغیر دقیق می باشد.

 

 

 

وی بابیان اینکه این سیستم در بخش الکترونیکی توربین قرار گرفته بطوری که تامین آن به صورت مجزا از خارج کشور در صورت هر گونه عیب وخرابی امکان پذیر نبوده و باعث خروج توربین از چرخه فعالیت انتقال پایدار مواد نفتی می شود گفت: در طراحی ساختار جدید پس از بررسی برروی سخت افزار موجود این سیستم، شبیه سازی نمونه مشابه آن با قابلیت های به روز تر توسط همکاران واحد ابزار دقیق منطقه شروع گردید.

 

 

 

 

رئیس واحد ابزار دقیق و کنترل منطقه ادامه داد: در ساختار جدید تمامی بردها تبدیل به یک عدد برد 4 لایه شده و سیستم تغذیه با بهره گیری از مبدل های DC/DC با ایزولاسیون بالا و بهره مناسب و همچنین تحمل دمای بالا پیش بینی و طراحی شده است.

 

 

 

 

مهندس گتوندی در ادامه دیجیتالی بودن، قابلیت کالیبره بسیار آسان نسبت به نمونه اصلی ، قابلیت تحمل دما از -70 تا +125 درجه سانتی گراد (متناسب با شرایط جوی استان خوزستان)، مقاوم بودن در برابر نویزهای توربین،کاهش ابعاد فیزیکی سیستم و از همه مهمتر جلوگیری از خروج ارز و قدم نهادن در راه اقتصاد مقاومتی را از مزایای این سیستم بومی عنوان کرد.

 

 

 

 

 

 

انتهای خبر

الکترونیکتاسیساتتوربینسوخت
Comments (0)
Add Comment