راه اندازی دبیرخانه دائمی گرد و غبار

 

به گزارش تاسیسات نیوز، دومین همایش بین المللی گردوغبار فرصتی است تا ضمن فراهم نمودن زمینه گفتگوهای سازنده فی مابین دولت مردان و اندیشمندان کشورهای مختلف، از تجارب متقابل کشورها نیز بهره برداری مناسبی صورت پذیرد.


مدیر مرکز ملی مقابله با گردوغبار پیام عیسى کلانتری ریاست سازمان حفاطت محیط زیست را به مناسبت برگزاری دومین همایش بین المللی گرد وغبار در استان ایلام قرائت کرد.


متن پیام عیسى کلانتری معاون رئیس جمهور و ریاست سازمان حفاظت محیط زیست به دومین همایش بین المللی گرد وغبار در استان ایلام که توسط علی محمد طهماسبی قرائت شد به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم


با عرض سلام و خسته نباشید به محضر اساتید، دانشمندان، پژوهشگران و میهمانان عزیز داخلی و خارجی، مسئولین محترم دستگاه های اجرایی و سایر شرکت کنندگان عزیزی که در این همایش گرد هم آمده اند تا به بررسی ابعاد گوناگون یکی از پدیده های آسیب رسان به منابع زیستی و اقتصادی کشور بپردازند.


حضار محترم – خانم ها و آقایان


یقینا برگزاری دومین همایش بین المللی گردوغبار فرصت مغتنمی است که زمینه ای جهت گفتگو و کنش فعال میان دانشگاهیان و محققین، مدیران اجرایی و جامعه هدف را فراهم نموده است.


توسعه پایدار، با توسعه و پیشرفت علمی آغاز گشته است، لیکن برای تحقق این مهم، ضروری است با فرهنگ و سیاست ها و برنامه های اجرایی نیز همراه، هماهنگ و متحول گردد. از آنجایی که بخش قابل ملاحظه ای از ساکنین و منابع زیستی و اقتصادی نواحی غربی، جنوب غربی، شرقی و جنوب شرقی و حتی نواحی مرکزی کشور تحت تأثیر پدیده گردوغبار با منشأ خارجی قرار دارد، دومین همایش بین المللی گردوغبار فرصتی است تا ضمن فراهم نمودن زمینه گفتگوهای سازنده فی مابین دولت مردان و اندیشمندان کشورهای مختلف، از تجارب متقابل کشورها نیز بهره برداری مناسبی صورت پذیرد. امید است این مهم، نویدبخش توافقات دو و چندجانبه، ذیل تعهدات منطقه ای و بین المللی زیست محیطی جهت کنترل این پدیده مخرب محیط زیستی باشد.

 

حضار محترم – آقایان و خانم ها با توجه به اهمیت موضوع گردهمایی و با اذعان به حسن همجواری با کشورهای همسایه، راه اندازی دبیرخانه دائمی گردوغبار با همکاری مراکز علمی و پژوهشی کشورهای منطقه می تواند یکی از دستاوردهای همایش حاضر باشد.


بعلاوه با توجه به شرایط اقلیمی و کمبود بارش در کشور از یک سو و نامناسب بودن مدیریت و مصرف بهینه منابع آب و تأثیر مستقیم آن بر پدیده گردوغبار از سوی دیگر، از همایش انتظار دارد که راهکارهای نوینی را برای مقابله با این پدیده از دیدگاه مدیریت و تعادل بخشی به حقابه های محیط زیستی در کنار سایر مصارف به دستگاه های متولی ارائه نماید.


از اینکه به علت ماموریت مهم و از پیش تعیین شده، امکان حضور اینجانب در کنار شما در این گردهمایی ارزشمند فراهم نگردید صمیمانه پوزش می طلبم و امید دارم که نتیجه برگزاری این همایش، ایجاد بستر و زمینه همکاری های دوجانبه علم و عمل را فراهم نموده و به عنوان نقشه راه در انجام رسالت خطیر حفاظت از محیط زیست در سطوح بین المللی، منطقه ای و ملی باشد.


من الله توفیق


عیسی کلانتری
پنجم اردیبهشت ماه ١٣٩٧
هجری خورشیدی


لازم به ذکر است این کنفرانس در سه محور اصلی عوامل پیدایش و گسترش پدیده گردوغبار، پیامدهای ناشی از گردوغبار و راهکارهای مقابله با پدیده گردوغبار و با هدف فراهم‌سازی فرصت تبادل تجربه بین محققان ایرانی و سایر کشورهای جهان در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ در دانشگاه ایلام برگزار می‌گردد.

 

 

 

 

 

انتهای خبر

تاسیساتدبیرخانهگرد و غبار
Comments (0)
Add Comment