تابستان بدون خاموشی در گرو صرفه جویی ۱۰۷مگاواتی

صرفه‌جویی ۱۰۷ مگاواتی در بخش‌های مختلف، تابستان بدون خاموشی را برای مشترکان برق تبریز در پی خواهد داشت.
به گزارش پایگاه خبری تاسیسات نیوز، با توجه به محدودیت‌های تولید برق و همچنین افزایش شدید رشد مصرف برق، صنعت برق همچنان با چالش گذر از پیک تابستان مواجه است و گذر بدون خاموشی از پیک تابستان در کشور از اهمیت بالایی برخوردار است. در این زمینه استفاده از تمام ظرفیت‌های کشور، مورد تاکید مسوولان وزارت نیرو و شرکت توانیر است.
هر ساله جهت گذر از پیک تابستان، طرح‌هایی با عنوان برنامه‌های پاسخگویی بار از سوی شرکت توانیر جهت اجرا به شرکت‌های برق سراسر کشور ابلاغ می‌شود.
جهت گذر از پیک بار تابستان سال ۹۹، مطابق تکلیف ابلاغی شرکت توانیر، شرکت توزیع نیروی برق تبریز به مقدار ۳۳ مگاوات کاهش بار از محل همکاری مشترکین خانگی و تجاری در اجرای برنامه‌ پاسخگویی بار توسط نهادهای تجمیع‌کننده و به مقدار ۷۴ مگاوات نیز کاهش بار از محل سایر برنامه‌های پاسخگویی بار مشترکین صنعتی دیماندی، کشاورزی، اداری دیماندی و سایر مصارف دیماندی را به انجام خواهد رساند که تحقق این امر مستلزم همکاری تنگاتنگ سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌های مرتبط و تمام مشترکان است.
ظرفیت‌سنجی و اولویت‌بندی اجرای طرح‌های موثر و زودبازده با هماهنگی‌های انجام یافته با استانداری آذربایجان‌شرقی، شرکت توانیر، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، هیات امنای شهرک‌های صنعتی، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان آذربایجان‌شرقی، واحدهای صنعتی بالاخص واحدهای صنعتی با دیماند بالای یک مگاوات و شرکت آب منطقه‌ای و جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی در دستور کار این شرکت قرار دارد و امید است با همکاری‌های تمام ذی‌نفعان، تابستان ۹۹ را بدون دغدغه‌ خاموشی سپری کنیم.
کلیات چارچوب و حوزه‌ عمل برنامه‌های پاسخگویی بار جهت کاهش و کنترل پیک شبکه‌ سراسری در تعرفه‌های مختلف صنعت برق در این گزارش آمده است و مشترکین می‌توانند در طرح‌های پاسخگویی بار شرکت کرده و از مزایا و پاداش‌های آن بهره‌مند شوند.
مشترکین صنعتی دیماندی در سه بخش برنامه‌ی ذخیره‌ی عملیاتی، برنامه‌ی کاهش/ قطع بار برنامه‌ریزی شده صنایع (شامل جابه‌جایی تعطیلات هفتگی از روز جمعه به یکی از روزهای کاری هفته، کاهش بار برنامه‌ریزی شده در ساعات اوج بار شبکه، کاهش/ قطع بار برنامه‌ریزی شده ۲۴ ساعته -مانند انجام تعمیرات و تعطیلات سالانه- و تعیین ساعت کار برنامه‌ریزی شده) و برنامه‌ استفاده از مولدهای اضطراری (خود تامین) اجرا می‌شود.
بخش مشترکان کشاورزی نیز با هدف مشارکت مشترکان تاثیرگذار در پیک بار شبکه‌ سراسری و مدیریت سمت تقاضا برنامه‌ی کاهش/قطع بار برنامه‌ریزی شده کشاورزی در قالب دو برنامه‌ قطع بار برنامه‌ریزی شده مشترکان چاه آب کشاورزی (تعرفه ۳- الف) و کاهش بار برنامه‌ریزی شده مشترکان دیماندی کشاورزی (تعرفه‌های ۳-ب و ۳-ج) برای مشترکان تعرفه‌های کشاورزی تدوین شده است.
برنامه‌ کاهش بار برنامه‌ریزی شده مشترکان عمومی و سایر مصارف و برنامه‌ استفاده از مولدهای اضطراری (خود تامین) نیز برنامه‌های بخش مشترکان دیماندی اداری را تشکیل می‌دهند.
مشترکان سایر مصارف (تجاری) دیماندی نیز مشمول برنامه‌ کاهش بار برنامه‌ریزی شده‌ مشترکان عمومی و سایر مصارف و برنامه‌ استفاده از مولدهای اضطراری (خود تامین) می‌شوند.
مشترکان دیماندی ایستگاه‌های پمپ گاز فشرده CNG نیز می‌توانند با رعایت مصرف از مزایای برنامه‌ قطع بار برنامه‌ریزی شده مشترکان ایستگاه گاز طبیعی فشرده استفاده کنند.
لازم به ذکر است، مشارکت در دو برنامه به‌صورت همزمان در صورتی مجاز خواهد بود که دو برنامه با یکدیگر تداخل زمانی نداشته و مشترک دارای پروفایل بار حداقل ساعت به ساعت باشد. همچنین شرکت‌های توزیع مجاز‌ می‌باشند، مشترکانی که در برنامه‌های پاسخگویی بار مشارکت نکنند را برای پایداری شبکه‌ سراسری برق در اولویت مدیریت بار اضطراری قرار دهند.
این گزارش حاکی است؛ مشترکان خانگی و تجاری غیردیماندی نیز با عمل به توصیه‌های مصرف بهینه برق و مشارکت در برنامه‌ پاسخگویی بار مشترکان خانگی و تجاری از طریق تجمیع‌کننده‌ها سهم قابل توجهی در کاهش پیک بار سال ۹۹ خواهند داشت.
منبع خبرگزاری فارس
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;