فرصتی ویژه برای ایده‌پردازان صنعت گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع

تاسیسات نیوز – صدیقه بهزادپور: اولین دوره جایزه انرژی؛ فرصتی ویژه برای ایده‌پردازان صنعت گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع با همکاری دانشکده مکانیک دانشگاه تهران به عنوان یادواره ی از مرحوم مهندس مشکوری برگزاری می شود.
مسابقه‌ای هیجان‌انگیز با محوریت نوآوری در بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش سوخت در سیستم‌های تهویه مطبوع برگزار می‌شود. این رقابت که با همکاری دانشکده مکانیک دانشگاه تهران برگزار می‌شود، یادواره‌ای است از مرحوم مهندس محمود مشکوری.

فرصتی ویژه برای ایده‌پردازان صنعت گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع

علاقه‌مندان می‌توانند با ارائه ایده‌های خلاقانه خود در این حوزه، شانس دریافت جوایز ارزشمند تا سقف ۵۰۰ یورو را داشته باشند. این رقابت نه‌تنها فرصتی برای نمایش استعدادهای فنی و مهندسی است، بلکه می‌تواند گامی مؤثر در جهت توسعه پایدار و بهینه‌سازی مصرف انرژی باشد.
مهلت ارسال طرح‌ها تا ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ تعیین شده و نتایج نهایی در مهرماه اعلام خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر و ارسال طرح‌های خود به لینک زیر مراجعه کنید:www.energy-ind.com/award
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;