حمل و نقل مسافر با تراموا عملیاتی می شود

معاون شهردار تهران گفت: قطارهای تراموا امانتی بود و باتری‌های آن را اورهال کردیم تا تست باتری بگیریم.تست‌های مختلفی انجام شد و بعد عید نوروز تست با مسافر انجام می‌شود.
به گزارش تاسیسات نیوز، مسعود هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در نشست خبری اظهار داشت: در سالی که گذشت به وعده اقدامات ویژه برای کاهش آلودگی هوا و برقی سازی تاکسی و اتوبوس‌ها عمل کردیم.
وی افزود: نوسازی ناوگان مترو هم کلید خورد و ایستگاه‌های جدید مترو هم شامل صد و شصتمین ایستگاه (میدان خراسان) زودی به بهره‌برداری می‌رسد.
هرمزی بیان داشت: قطارهای تراموا امانتی به صورت دست دوم بود و باتری‌های آن را اورهال کردیم تا تست باتری بگیریم.تست‌های مختلفی انجام شد و بعد عید نوروز تست با مسافر انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه ۱۴۹۸ اتوبوس را در تهران بازسازی و نوسازی کرده‌ایم، گفت: رشد ۲۵۰ درصدی نوسازی داشته ایمو ماهی ۴۰ اتوبوس را نوسازی کردیم.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;