تحول در صنایع سرمایشی و گرمایشی با «هیتر کانالی»

تاسیسات نیوز:هیتر کانالی، دستگاهی است که جهت گرم کردن هوای داخل کانال جهت ورود به محیط های اداری-تجاری-بیمارستان ها-گلخانه ها-مرغداری ها-سالن های تولید قارچ-سالن های خشک کن رنگ و … بکار می رود و دمای یک zone یا ناحیه حرارتی را به صورت مستقل می تواند اضافه نماید.
از هیتر کانالی جهت جبران کاهش دما در کانال های با طول زیاد استفاده می شود.این هیتر کانالی ها می تواند به صورت پیش گرمایش – باز گرمایش و حتی گرمایش مکمل بکار رود.

تاسیسات نیوز:هیتر کانالی، دستگاهی است که جهت گرم کردن هوای داخل کانال جهت ورود به محیط های اداری-تجاری-بیمارستان ها-گلخانه ها-مرغداری ها-سالن های تولید قارچ-سالن های خشک کن رنگ و ... بکار می رود و دمای یک zone یا ناحیه حرارتی را به صورت مستقل می تواند اضافه نماید. 

 

 

هیتر کانالی ها هم می تواند به صورت مستقل ساخته شود هم اینکه با VAV باکس ها ترکیب شود یا حتی مجهز به فن باشدو یک باز گرمایش موضعی در یک ZONE یا ناحیه حرارتی را ایجاد نماید.

هیتر کانالی چیست؟

هیتر کانالی ، دستگاهی است از جنس ورق گالوانیزه که از آن برای گرم کردن هوای داخل کانال، جهت ورود به محیط های اداری، تجاری و مسکونی استفاده می‌شود. زمانی‌که هوای مطبوع در هواساز تولید و از کویل خارج می‌شود به علت طولانی بودن مسیر کانال، تبادل گرمایی، باعث کاهش دمای هوای گرم می‌شود که جهت جبران کاهش دما می‌توان از هیترهای داخل کانالی استفاده کرد.
این هیتر ها به شکل ترمینال های گرمایشی مستقل طراحی و ساخته می‌شوند.
هیترهای کانالی با دقت بالایی با تامین حرارت متغیر، شرایط حرارتی در فضای مورد تهویه را کنترل می‌کنند. نصب هیتر الکتریکی کانالی در بخش‌های مختلف در یک ساختمان بیشترین انعطاف‌پذیری را برای کنترل هر ناحیه حرارتی (Zone) ایجاد می‌کند.
هیترهای کانالی را می‌توان برای کاربردهای گرمایش اولیه، باز گرمایش و گرمایش مکمل استفاده کرد.
انواع هیترهای کانالی:
  1. هیتر چهارگوش در سایزهای مختلف
  2. هیتر چهارگوش با تبدیل گرد (طوقه)
  • قابل گفتن است دو مدل فوق در حالت عایق دوجداره قابل ارائه می‌باشد و سرتاسر با پشم سنگ پوشانیده می‌شود.
این دستگاه مطابق ظرفیت حرارتی و مقدار هوادهی (CFM) اعلامی از سوی مشتری ساخته و درمدل های سه فاز و تک فاز ارائه می‌گردد.

 

اجزای تشکیل دهنده هیتر کانالی:
  1. ورق گالوانیزه
  2. المنت (قابل تعویض در هر دوره)
  3. فین المنت
  4. سیم نسوز
  5. ترمینال
  6. SSR
  7. ترموستات
  8. Pressure Switch (در صورت نیاز مشتری)
  9. عایق (برای مدل دوجداره در صورت نیاز مشتری)
  10. تابلو برق از جنس آلومینیومی با رنگ کوره‌ای سفارشی
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;