آنچه از نصب تاسیسات برقی باید بدانیم

ساختمان سازی مراحل مختلفی را شامل می شود و از مرحله سفت کاری تا نازک کاری فعالیت‌های متفاوتی صورت می‌گیرد. اجرای تاسیسات نیز مرحله‌ای در فرآیند کلی ساختمان سازی است.
به گزارش تاسیسات نیوز، در مرحله اجرای تاسیسات برق ساختمان در ابتدا باید سیم کشی آن انجام شود تا در مرحله نازک کاری نوبت به نصب کلید و پریز برق برسد. آن چه که در نصب کلید و پریز مهم است، انجام این کار در محل دقیق بر اساس نقشه‌های معماری می‌باشد. در این گونه نقشه‌ها، با توجه به محل قرارگیری مبلمان و سایر المان‌ها، محل دقیق نصب کلید و پریز بر روی نقشه های اجرایی تفضیلی کارگاهی مشخص می شود و پس از تصویب به مرحله اجرایی می رسد. نصب کلید و پریز قوانین خاص خود را دارد که باید با توجه به آن ها نسبت به نصب آن‌ها اقدام کرد. برای مثال محل قرارگیری و نصب کلید و پریزها باید نسبت به چارچوب از ۱۰ سانتیمتر کمتر و از ۳۰ سانتیمتر بیشتر نباشد. این فاصله در مکان‌های مسکونی، اداری، اماکن صنعتی و فضاهایی مشابه باید ۱۱۰ سانتیمتر از کف ساختمان فاصله داشته باشد. در بسیاری از بخش‌های بیمارستانی این اندازه، ۱۵۵ سانتی متر از کف مس باشد. همچنین این فاصله باید در تمامی طول اجرای پروژه به صورت یکسان رعایت شده و کم یا زیاد نشود.
با توجه به آن چه گه گفته شد، نکته مهم اندازه‌گیری دقیق این فاصله‌ها می‌باشد. همان طور که می‌دانید برای اندازه‌گیری فاصله‌ها از متر استفاده می‌شود. متر از جمله ابزارهایی است که از گذشته مورد استفاده قرار گرفته و در دسته ابزارهای اساسی برای کلیه فعالیت‌های مرتبط با ساختمانی می‌باشد. یکی از معایبی که استفاده از این مترها در پی دارد، امکان بروز خطا در اندازه‌گیری و عدم اندازه‌گیری دقیق و صحیح می‌باشد. با توجه به نیاز بازار و با پیشرفت تکنولوژی نسل جدیدی از انواع مترها با عنوان متر لیزری به بازار عرضه شد که بسیاری از نیازهای افراد را پاسخ داد. کار با مترهای لیزری بسیار آسان بوده و نتیجه‌ای مطلوب نیز به همراه دارد. استفاده از مترهای لیزری باعث ایجاد تسریع در فرآیند اجرای کار می‌شود. استفاده از این دستگاه نیاز به حضور شخص دیگری نداشته و می‌توان در یک طرف این کار را انجام داده و با فشردن یک دکمه، طرف هدف را اندازه‌گیری کرده و فاصله مورد نظر را اندازه گیری کنید. بنابراین استفاده از این ابزار می‌تواند در اندازه‌گیری دقیق با کم‌ترین خطا به افراد کمک کند. چرا که خطای این دستگاه بسیار پایین بوده و تنها نزدیک به ۱.۵ میلیمتر می‌باشد. در برخی مدل‌های پیشرفته‌تر این خطا تنها تا ۱ میلی متر می‌رسد. بنابراین می‌توان این ابزار را وسیله‌ای کاربردی برای کلیه فعالیت‌ها اعم از نصب کلید و پریز در نظر گرفت. از جمله فاکتورهایی که برای خرید متر لیزری باید به آن‌ها توجه داشته باشید، شامل مواردی هم چون برد آن، دقت متر لیزری، کاربرد، باتری استفاده شده در متر لیزری، حافظه و سایر خصوصیات مرتبط می‌باشد.
این گونه مترها کاربردهای فراوانی داشته و در برخی نمونه ها علاوه بر نمایش فاصله‌ها می‌تواند محیط، مساحت و برخی محاسبات پیچیده را انجام دهد. بنابراین خرید آن باید با توجه به نیاز شما صورت پذیرد. باتری به کار رفته در این دستگاه عموما قابل شارژ می‌باشد.
در برخی از نمونه‌های متر لیزری به منظور افزایش عمر باتری در صورت عدم استفاده به صورت اتوماتیک خاموش می‌شود. این دستگاه از حافظه داخلی برخوردار بوده و می‌تواند چند اندازه‌گیری متداول را در خود ذخیره کند. دانستن این نکات می‌تواند در خرید نمونه‌ای متناسب با فعالیت مورد نظر به شما کمک کند.
منبع خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;